x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Kangertech

Kangertech, of Kanger, doet het goed bij veel e-smokers in Europa en Amerika. Kangertech staat bekend om uitstekende clearomizers en was één van de voorlopers met dual coil technologie. Kanger biedt simpliciteit en sub-ohm dampen in strakke compacte e-sigaretten, maar ook uitstekende mods met rijke functionaliteit voor de gevorderde damper.

Bestel uw Kangertech startersets gemakkelijk en voordelig bij UEG Holland. Direct uit voorraad geleverd binnen de gehele Benelux.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Kangertech e-sigaret startersets bestellen

De populairste Kangertech modellen vindt je het voordeligst bij UEG Holland.

Kangertech wordt door hun populariteit op grote schaal gekopieerd. Bij UEG Holland koopt u alleen geverifieerde Kangertech producten met gegarandeerde kwaliteit.

Heeft u vragen over de Kangertech producten in ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts vertellen u er graag alles over.

Kangertech accessoires mee bestellen

Let bij uw bestelling goed op of de batterijen inbegrepen zijn bij de startsets. In ons assortiment vindt u ook alle officiële Kangertech clearomizers, coils en batterijen om mee te bestellen. Bekijk alle Kangertech onderdelen: