x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Kangertech

Kangertech, of Kanger, doet het goed bij veel e-smokers in Europa en Amerika. Kangertech staat bekend om uitstekende clearomizers en was één van de voorlopers met dual coil technologie. De Evod en Subvod series zijn zeer succesvolle startsets gebleken voor de startende damper. Kanger biedt simpliciteit en sub-ohm dampen in strakke compacte e-sigaretten, maar ook uitstekende mods met rijke functionaliteit voor de gevorderde damper.

Bestel uw Kangertech startersets gemakkelijk en voordelig bij UEG Holland. Direct uit voorraad geleverd binnen de gehele Benelux.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Kangertech e-sigaret startersets bestellen

De populairste Kangertech modellen vindt je het voordeligst bij UEG Holland. Met de Evod en Subvod modellen beschikt u over een zeer geschikt aanbod voor de startende damper. De Kangertech Topbox Mini is een kleine krachtpatser welke compatibel is met verschillende coils en beschikt oevr  een grote 4.0ml topfill tank.  

Kangertech wordt door hun populairiteit op grote schaal gekopieerd. Bij UEG Holland koopt u alleen geverifieerde Kangertech producten met gegarandeerde kwaliteit.

Heeft u vragen over de Kangertech producten in ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts vertellen u er graag alles over.

Kangertech accessoires meebestellen

Let bij uw bestelling goed op of de batterijen inbegrepen zijn bij de startsets. In ons assortiment vindt u ook alle officiële Kangertech clearomizers, coils en batterijen om mee te bestellen. Bekijk alle Kangertech onderdelen: