x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

POD startsets

De laatste jaren winnen pod systeem e-sigaretten steeds meer markt. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de eenvoud en het compacte formaat van de elektrische sigaretten.

UEG Holland heeft een compleet aanbod van dit type e-sigaret. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijzen op de markt.

 • Breed assortiment
 • Vandaag besteld = morgen in huis!
 • Log in voor scherpe prijzen
109 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
109 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Pod systeem e-sigaret

De pod systeem e-sigaret neemt de laatste jaren steeds meer toe in populariteit. De apparaten zijn relatief eenvoudig in gebruik te nemen en hebben in de meeste gevallen geen moeilijke instellingen.

Eenvoud is een belangrijke factor wanneer een ex-roker overstapt op de elektrische sigaret en dit hebben de fabrikanten ook geweten. Veel merken kunnen niet meer zonder een pod e-sigaret. De apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo zit er altijd wel een geschikt model tussen voor jouw klant.

Alle sets worden geleverd inclusief een ingebouwde batterij en extra pod(s). De producten zijn verkoop klaar om verkocht te worden op de Nederlandse, Belgische en Franse markt, tenzij anders aangegeven.

Hoe werkt een pod e-sigaret

Een pod e-sigaret werkt zoals de naam al doet vermoeden in combinatie met pods. Een pod is een clearomizer die met een magneetaansluiting in de batterij kan worden geplaatst. Er zijn drie soorten pods:

 • Pods met ingebouwde coil
 • Pods met losse coil
 • Voorgevulde pods

De pods met ingebouwde coil hebben een vaste coil in de pod verwerkt. Deze is niet los te vervangen. Wanneer de smaak van een e-liquid verbrand begint te proeven dient dus de gehele pod vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

Bij pods met een losse coil kan de coil los van de pod worden vervangen. In deze gevallen kan de pod dus meermaals worden gebruikt, enkel de coil in de pod dient vervangen te worden.

Als laatste zijn er ook pods die vooraf zijn gevuld met e-liquid. Hierbij is de e-liquid niet bij te vullen. Wanneer de e-liquid op is dient de gehele pod vervangen worden voor een nieuwe pod met e-liquid.

Contact

Vragen over de pod systeem e-sigaretten? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.