x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Blu pod e-sigaret

Blu pod e-sigaretten werken enkel in combinatie met de Blu pods. De pods zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en nicotinegehaltes.

Bestel eenvoudig tegen de scherpste prijzen bij UEG Holland.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Blu e-sigaret startsets

De e-sigaret startset van Blu werken enkel in combinatie met de Blu pods. Het is mede hierdoor dat de apparaten eenvoudig in gebruik te nemen zijn. De pods zijn via de bovenzijde van de batterij vast te klikken.

Bestel eenvoudige tegen de scherpste prijzen bij UEG Holland.

Blu pods

De Blu pods zijn verkrijgbaar in twee varianten: de reguliere pods en de Intense pods.

De reguliere pods zijn verkrijgbaar met 9mg nicotine. De Intense pods hebben een nicotinegehalte van 18mg.

De pods zijn vooraf gevuld met e-liquid en worden standaard geleverd per twee stuks. De pods zijn niet opnieuw te vullen met e-liquid. Wanneer de pod op is dient deze in zijn geheel weggegooid te worden en vervangen voor een nieuw exemplaar.

Contact

Vragen over de producten van Blu? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.