x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Vuse (NL)

Vuse pod e-sigaretten koop je bij UEG Holland. Naast de losse batterijen bieden wij ook alle bijbehorende pods in diverse smaken aan.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Vuse pod e-sigaret kits

Bij UEG holland ben je op het juiste adres voor de e-sigaret batterijen van Vuse. Deze zijn verkrijgbaar als ePen 3 of ePod variant. Beide modellen hebben een ingebouwde batterij die bij gemiddeld gebruik tot één dag meegaat.

De Vuse e-sigaret is eenvoudig in gebruik te nemen. Dit komt doordat de elektrische sigaret enkel werkt in combinatie met de voorgevulde pods van het merk. Geen geknoei met e-liquid dus. Wanneer de e-liquid in een pod op is dient de pod vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

Wij bieden e-sigaret kits van Vuse aan tegen de scherpste prijzen en direct uit voorraad.

Vuse pods

De elektrische sigaretten van Vuse werken enkel in combinatie met de Vuse pods. De pods zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Vuse ePen 3 pods
  • Vuse ePod pods

De ePen 3 pods zijn verkrijgbaar met freebase nicotine en nicotine salt. Deze pods werken enkel in combinatie met de Vuse ePen 3 batterij.

De ePod pods zijn verkrijgbaar met of zonder nicotine en werken enkel in combinatie met de Vuse ePod batterij.

Contact

Vragen over de producten van Vuse? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.