Whitelabeling

Reader & FAQ Whitelabel platform UEG Holland

1. Wat houdt whitelabeling precies in?

Wij helpen e-commerce ondernemers verder te komen met een stabiel en functioneel platform dat geoptimaliseerd is volgens de hoogste standaarden. Dit wordt mogelijk gemaakt voor zowel B2C als B2B klanten. UEG Holland maakt gebruik van een Magento open source platform, waar binnen 2 jaar tijd voor meer dan €100.000 euro aan maatwerkcode in is geïnvesteerd. Het is mogelijk om voor een standaard fee gebruik te maken van deze optimaal functionerende maatwerkcode.

Wij bouwen uw webshop naar gepersonaliseerde wensen, zodat u zelf enkel SEO teksten hoeft te schrijven om de zichtbaarheid van de shop te vergroten. Verder kunt u de gehele bedrijfsvoering via UEG Holland laten lopen en enkel nog zorg te dragen voor het promoten van uw webshop. Een ideale oplossing voor ondernemers die weinig kosten willen maken maar toch de e-cigwereld willen veroveren met het breedste assortiment.

2. Wat dien ik zelf aan te leveren

Ten eerste is het belangrijk dat betalingen bij u terecht komen. UEG Holland heeft een partnership met MultiSafePay, waarmee al onze betalingen worden verwerkt. Het is dus zaak dat u óf uw eigen MultiSafePay accountinformatie doorgeeft, óf dat u een sub account aanvraagt bij UEG Holland. U krijgt dan de rechten om betalingen uit te laten betalen op uw eigen bankrekening.

Ten tweede is het zaak dat u grafische vormgeving (banners, logo’s etc) aanlevert zodat we deze in de website kunnen verwerken. Optie is ook om dat door onze grafische afdeling te laten doen, maar daar wordt dan wel een bedrag voor in rekening gebracht.

3. Wat wordt er voor mij als afnemer aangeleverd

De volgende zaken worden door UEG Holland verzorgd:

1. U maakt gebruik van ons gehele assortiment. Het gehele magazijn (3000 m²) staat tot uw beschikking. Ook het geautomatiseerde proces van orderontvangst tot orderverzending wordt voor u ingeregeld zodat uw bestellingen te allen tijde correct worden geleverd. Voor meer inzage in hoe dit proces verloopt, zie de volgende link: https://logistiek.actemium.nl/referentie/ueg-holland-automatiseert-logistiek-wcs-en-pick-to-cart-om-groei-continueren/.

2. Uw verzendingen worden met uw gepersonaliseerde facturen, pakbonnen, verzendlabels en met bijbehorende logo’s verstuurd. Wanneer u promotiematerialen mee wil verzenden is dit geen probleem, we instrueren onze inpakkers om uw materialen met de order mee te versturen.

3. We houden u op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

4. Waar kan ik het template contract ter inzage verkrijgen & een aanvraag plaatsen

U stuurt een e-mail met uw aanvraag naar jurgen@uegholland.com. U krijgt dan alle extra informatie omtrent het opstarten van uw eigen e-sigaret webshop.