x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Batterijen

UEG Holland heeft een ruim assortiment aan batterijen van verschillende topmerken. Wij leveren batterijen van de beste merken, zoals Efest, Nitcore, LG en Samsung.

Deze externe batterijen zijn te gebruiken in combinatie met een elektrische sigaret. Naast de lange levensduur zijn de batterijen vaak opnieuw op te laden met een juiste batterij oplader. In ons assortiment is er keuze uit batterijen in verschillende kleuren, maten en sterktes.

Wilt u meer informatie of uitleg over de batterijen die door UEG Holland worden aangeboden? Neem gerust contact met ons op.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
37 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
37 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

E-sigaret batterijen

Er zijn e-sigaretten en box mods die gebruik maken van een externe batterij. In de meeste gevallen is dit een 18650 of 21700 batterij. Bij een losse e-sigaret of box mod wordt er nooit een externe batterij meegeleverd. De batterijen zijn echter wel los verkrijgbaar in ons assortiment.

De batterijen zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteiten. De capaciteit van een batterij wordt aangeduid middels mAh.

Bij UEG Holland verkopen we enkel goedgekeurde batterijen.

Externe batterij opladers

Het correct onderhouden van een batterij zorgt ervoor dat de levensduur hiervan wordt vergroot. Wij raden het dan ook sterk aan om alleen goedgekeurde opladers van gecertificeerde merken te gebruiken. Bij UEG Holland hebben we een groot aanbod aan externe batterij opladers, hierbij zijn de merken Efest en Nitecore de belangrijkste en grootste namen.

Er zijn relatief compacte modellen waarin één of twee batterijen gelijktijdig opgeladen kunnen worden. Daarnaast zijn er ook grote opladers waarin de gebruiker tot acht batterijen gelijktijdig kan opladen.

Batterij wraps

Genoeg van die saaie kleur op jouw batterij? Bij UEG Holland hebben we een breed aanbod aan batterij wraps. Deze wraps zijn voorzien van een creatieve print en kunnen middels een föhn worden vastgeplakt op de batterij. Voor zowel de 18650 als 21700 batterij hebben wij wraps in het assortiment.

De wraps in het assortiment van UEG Holland zijn van het merk ODB.

Contact

Vragen over de e-sigaret batterijen? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.