De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Bestelprocedure bij UEG Holland

VERPLICHT ACCOUNT
U kunt bij UEG Holland bestellen nadat u een goedgekeurd account heeft. Het is enkel mogelijk om bestelling te plaatsen indien u een zakelijke klant bent en uw bedrijfsvoering te maken heeft met de elektronische sigaret. Om een goedgekeurd account te krijgen dient u een account aan te maken, waarbij u uw bedrijfsgegevens dient achter te laten. Dit kan via de volgende link: maak een account aan. Nadat uw account goedgekeurd is, kunt u direct een bestelling plaatsen. 

BESTEL HOEVEELHEID
Het is mogelijk om vanaf 1 stuk aan te schaffen bij UEG Holland. U bent dus niet verplicht om grote aantallen aan te schaffen. Echter zijn bij geselecteerde producten staffelkortingen beschikbaar, waarbij het voordeliger is om grotere aantallen te bestellen. De kortingen zijn per product verschillend.

VERZENDING
Bestellingen vanaf €100,00 exclusief BTW worden gratis verzonden, onder dit bedrag betaalt u €6,95 handelingskosten. Uw pakket word altijd verzonden met een tracking code. Maandag t/m donderdag vóór 21.00u besteld, is de volgende dag in huis. (m.u.v. vrijdag t/m zondag en Nederlandse feestdagen). Iedere bestelling wordt ingepakt in een nieuwe verzenddoos, ook als u meerdere bestellingen per dag plaatst. Hiervoor geldt dezelfde verzendfee. 

 Besteld voor 21u       Levering             
 Maandag  Dinsdag
 Dinsdag  Woensdag
 Woensdag  Donderdag
 Donderdag  Vrijdag
 Vrijdag vóór 16:00u  Zaterdag
 Vrijdag ná 16:00u  Dinsdag
 Zaterdag  Dinsdag

Zondag

 Dinsdag

 

BETALINGEN
U kunt uw bestelling gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL (gratis), SOFORT (gratis), PayPal (+3,4% fee), Bancontact (gratis) of op rekening (gratis). Indien u kiest om op rekening te betalen wordt uw bestelling wel verstuurd, maar heeft u een betalingstermijn van 14 dagen. Let op; buitenlandse transacties kunnen enkele dagen duren, gelieve op tijd te betalen.

AFHALEN IN MAGAZIJN
Het is mogelijk om uw bestelling op te halen in de showroom van UEG Holland, dit kunt u aangeven tijdens de verzendmethode selectie. Afhalen is mogelijk tussen 09:00 en 17:00, echter dient u eerst contact te leggen met de klantenservice om de afhaalafspraak in te plannen.