x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Over UEG Holland

UEG Holland is dé groothandel voor retailers, winkeliers of resellers binnen de e-sigaret branche.

U kunt als reseller of winkelier voor al uw artikelen, winkelinrichting, advies of vragen bij ons bedrijf terecht. Met zeer scherpe prijzen en een enorm breed netwerk kunnen wij u als retailer de verkoopboost verstrekken waar u naar op zoek bent. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar en voldoen aan de huidige wet- en regelgeving binnen de Europese grenzen. Naast onze groothandel UEG Holland zijn we tevens de trotse producent van Millers Juice e-liquids. 

Millers Juice is de eerste Nederlandse fabriek waarbij e-liquids onder gecontroleerde omstandigheden in een TUV ISO 9001 gecertificeerde omgeving geproduceerd worden. Daarnaast worden de liquids van iedere batch nog gecontroleerd door het laboratorium alvorens het de fabriek verlaat. Alle grondstoffen worden geproduceerd in Nederland en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo bestaan de hoofdbestanddelen van de e-liquid uit pharmakwaliteit-ingrediënten en de smaakstoffen uit food grade ingrediënten.

Ons team is in de afgelopen jaren enorm uitgebreid. We werken met passie en enthousiasme aan de uitbreiding van ons klantenbestand binnen de EU (en wereldwijd). Bent u nog geen klant? Registreer dan snel om onze competitieve prijzen in te kunnen zien of neem contact op met sales@uegholland.com. Onze vertegenwoordigers helpen u graag verder.

Algemene Gegevens  
Adres: Biezenbeemd 1
Postcode: 4907 EE
Plaats: Oosterhout
Klantenservice: +31 85 27 38 44 8
   
Afdelingen  
Administratie: administratie@uegholland.com
Retourzendingen: rma@uegholland.com
Bestellingen & Algemeen: info@uegholland.com
Chemie & Analyse: rd@millersjuice.com
Afdeling Verkoop: sales@uegholland.com
Whitelabeling & IT: ict@uegholland.com
Dropshipping: ict@uegholland.com
Marketing en communicatie: joey@uegholland.com
   
Kamer van Koophandel gegevens  
Ingeschreven te: Breda
KvK Nummer: 60938757
   
BTW gegevens / TAX Details  
BTW/VAT nummer: NL854126259B01
   
Bankgegevens  
Naam bank: ING
IBAN: NL24INGB0006550386
BIC: INGBNL2A