x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Aspire clearomizers

UEG Holland is de distributeur voor Aspire in de Benelux. In ons assortiment vindt u de meest recente clearomizers, pods en accesoires uit het assortiment van Aspire. Wij bieden dit complete assortiment tegen scherpe groothandel prijzen.

Vragen over de producten op deze pagina? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Aspire clearomizer

Aspire heeft verschillende clearomizers , ook wel atomizer of tank genoemd, waar de E-liquid in gevuld kan worden. Deze clearomizers worden aan de E-sigaret bevestigt, maar voordat dit gedaan wordt, moet er eerst gekeken worden naar de aansluiting. Het type en soort aansluiting van uw E-sigaret vindt u terug op onze site.

De Aspire clearomizer wordt geleverd in twee soorten aansluitingen, namelijk: een 510 of een eGo aansluiting. De 510 aansluiting wordt vaak gebruikt bij krachtigere batterijen en de eGo aansluiting wordt gebruikt bij minder sterke batterijen.

Welke clearomizer moet ik kopen?

Elke clearomizer heeft zijn eigen voor- en nadelen en daarom is het belangrijk om te kijken welke geschikt is voor jou. De ene clearomizer zorgt voor meer dampproductie en de ander zorgt voor een betere smaakbeleving. De te verwachtte dampproductie en smaakbeleving staat aangegeven bij de verschillende clearomizers op onze site.

Onderhouden en vervangen

De clearomizers gaan lang mee, maar na enige tijd kan er vervuiling in de tank komen. Daarom is het belangrijk om af en toe de clearomizer schoon te maken. Dit doet u door de clearomizer van de E-sigaret af te halen en de tank af te spoelen met warm water. Door dit regelmatig te doen, verlengt u de levensduur van de Aspire clearomizer en kunt u weer schoon vapen.

Meer van Aspire bestellen?

Geniet u ook van de Aspire producten en wilt u graag meer bestellen van dit merk? Hieronder is een overzicht van andere Aspire producten die wij verkopen: