x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Eleaf

UEG Holland is dé distributeur van Eleaf clearomizers. Bij UEG Holland bent u aan het juiste adres voor zowel Eleaf clearomizers als pods. Wij bieden een compleet assortiment aan tegen scherpe groothandel prijzen.

Heeft u vragen over de producten op deze pagina? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Eleaf clearomizer

De clearomizers van Eleaf zijn lekvrije tanks met een regelbare airflow voor de dampervaring. Deze clearomizers beschikken van een Top Fill of Bottom Fill vulmethode. Daarnaast worden deze clearomizers geleverd met een voorgeïnstalleerde coil en één reserve coil met een andere weerstand, zodat de E-sigaret afgestemd kan worden op uw wensen.

Welke clearomizer heb ik nodig?

Voordat je een clearomizer aanschaft is het aangeraden om eerst te kijken naar welke aansluiting u heeft op uw batterij of E-sigaret. Deze kan een 510 of een eGo aansluiting hebben. Daarnaast moet u ook rekening houden met uw wensen omtrent dampproductie en smaakervaring. Meer informatie hierover is te vinden op de desbetreffende productpagina of u kunt contact met ons opnemen.

Meer producten van Eleaf bestellen?

Bent u tevreden over Eleaf en wilt u meer Eleaf producten kopen? Via onderstaand overzicht navigeert u naar andere handige Eleaf producten: