x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Freemax

Freemax is producent van e-sigaretten en bijbehorende onderdelen, waaronder de clearomizers. Freemax is vooral bekend door de creatieve vormgeving van de producten.

Freemax heeft een breed assortiment aan clearomizers en pods. Vragen over de producten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Freemax clearomizer bestellen?

Freemax is sinds 2013 aanwezig op de markt van de e-sigaretten en bijbehorende onderdelen. Het merk richt zich op het design van hun producten. Dat kunt u ook duidelijk terugzien in de producten. De eenvoud van deze producten zorgt ervoor dat ook de beginnende damper met de producten van Freemax aan de slag kan.

Daarnaast zijn de clearomizers van Freemax ook te gebruiken voor Sub-Ohm dampen. De tanks hebben allen een maximale vulcapaciteit van 2ml.

Meer producten van Freemax?

Bent u tevreden over Freemax? Kijk dan ook naar andere dampattributen van Freemax via onderstaand overzicht: