x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

GeekVape

GeekVape richt zich op zowel de beginnende als gevorderde damper. GeekVape heeft zowel traditionele clearomizers als pods in haar assortiment opgenomen.

Bekijk hieronder het volledige clearomizer en pod assortiment van GeekVape. Vragen over deze producten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

GeekVape clearomizers bestellen?

Bij UEG Holland proberen we een zo volledig assortiment aan te bieden en zo ook voor de clearomizers van GeekVape. De GeekVape clearomizers zijn verkrijgbaar in diverse formaten, ook voor RDA's ben je bij GeekVape aan het juiste adres.

Naast de clearomizers hebben we bij UEG Holland ook diverse pods van het merk in ons assortiment. De pods zijn vaak enkel te gebruiken met het bijbehorende type e-sigaret, deze zijn dus niet universeel te gebruiken op meerdere e-sigaretten.

GeekVape DIY assortiment

Wil jij liever zelf je coil maken? Dan zit je bij GeekVape zeker goed! Dit merk biedt producten aan van de categorie DIY (Do It Yourself), voornamelijk gericht op de gevorderde damper. Ook geeft GeekVape de mogelijkheid om nieuwe ideeën op te sturen voor producten. Kortom, een merk dat door en voor de dampers wordt doorontwikkeld.

Meer producten van GeekVape

Bent u tevreden over GeekVape en wilt u meer bestellen? Kijk dan verder via onderstaand overzicht: