x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

IJOY

De IJOY clearomizers bieden de mogelijkheid om uw favoriete e-liquid te vullen in een tank. Deze clearomizers, ook wel atomizers of tanks genoemd, hebben alle een maximale capaciteit van 2ml.

Bij UEG Holland ben je op het juiste adres voor alle soorten IJOY clearomizers en pods. Neem een kijkje in het onderstaande assortiment.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

IJOY clearomizer bestellen?

IJOY heeft meerdere clearomizers voor het opslaan van uw e-liquid. Al deze clearomizers hebben een maximale vulcapaciteit van 2ml. Daarnaast beschikken deze clearomizers over een universele 510 aansluiting en is dus ook aan te sluiten op andere elektrische sigaretten. 

Sub Ohmen met IJOY

Wilt u meer dampproductie tijdens het vapen? Dan zijn de IJOY clearomizers wel wat voor u! Veel van onze IJOY clearomizers worden gebruikt voor Sub Ohmen. Sub Ohmen is wanneer de weerstand van de coil lager is dan 1.0 Ohm, waardoor de dampproductie veel meer is dan met een grotere Ohm-waarde.

Meer producten van IJOY bestellen?

Bent u tevreden over IJOY en wilt u ook andere producten van dit merk proberen? Bekijk dan ook onderstaande producten: