x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Joyetech

Joyetech is één van de eerste e-sigaret producenten. Door deze jarenlange ervaring bieden zij een hoge kwaliteit aan producten. Joyetech streeft naar lekvrije tanks, een goede dampervaring en een ruim assortiment aan verschillende coils met hoge en lage Ohm weerstanden.

Vragen over de producten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Joyetech clearomizer bestellen?

Joyetech is al sinds 2007 bezig met het fabriceren van elektrische sigaretten en andere attributen. De ontwikkeling van clearomizers heeft hierin niet stilgestaan. De tanks zijn nu zo ontwikkeld dat ze beschikken over lekvrije sluitingen en verschillende vulmethoden. Daarnaast zijn de tanks ook ontwikkeld voor meerdere Ohm weerstanden. Kortom, voor ieder wat wils!

Welke soorten tanks zijn er?

Het assortiment van Joyetech is groot en dit zie je ook terug in de clearomizers. De clearomizers hebben een 510 of een eGo aansluiting. De tanks hebben allemaal een maximale vulcapaciteit van 2ml.

Naast de standaard clearomizers heeft Joyetech ook diverse pods in haar assortiment.

Meer producten van Joyetech bestellen?

Bent u tevreden over de producten van Joyetech en wilt u meer bestellen? Kijk dan ook eens naar de andere producten van Joyetech die wij aanbieden: