x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Justfog

Justfog is een producent van onder andere de clearomizers. Justfog streeft naar een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding met meerdere beveiligingsopties. UEG Holland heeft een compleet assortiment aan Justfog producten.

Vragen over de producten op deze pagina? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Justfog clearomizer bestellen?

Naast het produceren van startersets, pods en coils, is Justfog ook gespecialiseerd in het produceren van clearomizers. De clearomizers zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. De clearomizers beschikken allen over een maximale vulcapaciteit van 2ml.

Beveiliging van de clearomizer

Wat maakt deze clearomizer van Justfog anders ten opzichte van andere merken? De clearomizers van Justfog beschikken allen over een dubbele lekbeveiliging. Door deze beveiliging toe te passen, zal de kans op lekkage minimaal zijn.

Welke soorten clearomizers zijn er?

Bij Justfog willen ze graag dat hun producten voor iedereen en iedere e-sigaret te gebruiken is. Daarom maken de clearomizers gebruik van twee aansluitingen, namelijk de eGo aansluiting en de universele 510 aansluiting.

Meer producten van Justfog bestellen?

Ben je tevreden over de clearomizers van Justfog? Kijk dan ook eens bij onderstaande producten: