x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

POD's

Naast clearomizers verkoopt UEG Holland ook losse pods van alle bekende e-sigaret merken. De pods zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zo maakt vrijwel ieder type e-sigaret gebruik van een speciaal ontwikkelde pod.

Op de onderstaande pagina zijn alle e-sigaret pods (met of zonder ingebouwde coil) uitgestald.

 • Breed assortiment
 • Vandaag besteld = morgen in huis!
 • Log in voor scherpe prijzen
110 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
110 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

E-sigaret pods kopen

De laatste jaren nemen pod systeem e-sigaretten steeds verder toe in populariteit. Zo is ons assortiment aan losse pods ook steeds verder aan het uitbreiden. Wij bieden een zo compleet mogelijk product bestand aan.

Koop de e-sigaret pods tegen de scherpste prijzen bij UEG Holland.

Wat zijn pods?

Pods fungeren net als een clearomizer als e-liquid reservoir met een coil. Het verschil tusseneen pod en een clearomizer is dat een pod een magnetische aansluiting heeft en vaak gebruik maakt van een ingebouwde coil. Er zijn ook pods die gebruik maken van losse coils, hierbij kan de coil dus los van de pod worden vervangen.

Pod systeem e-sigaretten nemen vooral in populariteit toe doordat ze eenvoudig te gebruiken zijn en vaak geen uitgebreide instellingen hebben.

Contact

Vragen over de losse pods? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.