x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

SMOK

SMOK streeft naar hoogwaardige kwaliteit tanks met een gewenste dampproductie en een lange levensduur. Deze tanks hebben allemaal een maximale vulcapaciteit van 2ml. Daarnaast zijn ze ook uiterst geschikt voor Sub-ohm dampen. Heeft u vragen of mist u informatie over de SMOK producten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

SMOK clearomizers bestellen?

SMOK is opgericht in 2010 en verkoopt e-sigaretten en bijbehorende producten. SMOK focust op de kwaliteit en veiligheid van hun producten. De clearomizers van SMOK scoren daarom ook goed op deze criteria.

De SMOK clearomizers zijn hoogwaardige kwaliteit tanks. Deze clearomizers zijn ook geschikt voor coils onder de 1.0 Ohm weerstand en daarom ook geschikt voor Sub-ohm dampen. Bij sub ohm dampen ontstaat er meer dampproductie, sub ohmen is enkel mogelijk met coils onder de 1.0Ohm.

Levensduur verlengen van uw clearomizer?

SMOK streeft zelf naar een lange levensduur van hun producten, maar wat kan u hier zelf aan doen? Het is belangrijk om de tank van uw e-sigaret goed te onderhouden. Het belangrijkste hierin is dat de tank regelmatig wordt schoongemaakt en waar nodig vervangen wordt. Een nieuw Pyrex glaasje of nieuwe driptips zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Mis je een bepaald product in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer producten van SMOK?

Bent u tevreden over de hardware van SMOK en bent u benieuwd naar andere producten van dit merk? Bekijk dan ook onderstaande producten: