x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Uwell

Uwell streeft naar een zo hoog mogelijk kwaliteit op elk vlak van hun producten. Dit is ook terug te zien bij de kwaliteit van de clearomizers. Deze worden bij Uwell grondig gecontroleerd op lekkages of andere onjuistheden.

Wilt u of informatie over de clearomizers van Uwell? Kijk dan verder op de productpagina’s of neem contact met ons op.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Uwell clearomizer of pod bestellen?

Uwell heeft een strenge en sterke kwaliteitscontrole bij het testen van hun producten. De producten worden getest door productexperts. Daarnaast maken ze ook gebruik van hoogwaardige materialen. Door deze kwaliteitscontrole is het RMA-percentage ook een stuk lager.

De clearomizers hebben allen een maximale vulcapaciteit van 2ml. Daarnaast maken ze ook gebruik van de universele 510 aansluiting, waardoor de tank ook op andere elektrische sigaretten te gebruiken is.

Kiezen voor een clearomizer of pod?

De clearomizers van Uwell onderscheiden zich in twee verschillende soorten, namelijk de “normale” clearomizers en pods. Een pod is een voorgebouwde e-liquidtank met daarin een ingebouwde coil. Wanneer de coil verbrand is, kan de pod in zijn geheel weggegooid worden. Het pod-systeem wordt vaak gekozen door personen die niet veel aandacht willen geven aan de onderhoud van een elektrische sigaret.

Meer producten van Uwell?

Bent u tevreden over de producten van Uwell en bent u benieuwd naar de andere hardware producten van Uwell? Bekijk dan ook onderstaande producten: