x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Vaporesso

Vaporesso biedt een groot assortiment aan clearomizers, tanks en pods voor bij uw elektrische sigaret. De clearomizer, ook wel de tank of atomizer genoemd, dient als de liquidopslag voor uw elektrische sigaret.

Let op: een Vaporesso clearomizer of pod werkt enkel in combinatie met de bijbehorende coils van het merk. Daarnaast is het belangrijk om de coil in de juiste variant te bestellen. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Vaporesso clearomizer bestellen?

Vaporesso is opgericht in 2006. Zij zijn de producent van hun eigen elektrische sigaretten en andere benodigdheden, zoals MODs en clearomizers. Clearomizers, ook wel de tank of atomizer genoemd, dient als de liquidopslag voor uw e-sigaret. Deze clearomizers worden door productexperts getest en verder ontwikkeld. U kunt er dus vanuit gaan dat deze producten van goede kwaliteit zijn.

Welke Vaporesso clearomizer is geschikt voor mijn e-sigaret?

Om te bepalen welke clearomizer voor uw e-sigaret en uw dampwensen geschikt is, moet er eerst gekeken worden naar de aansluiting van de clearomizer en uw e-sigaret. Deze dienen namelijk dezelfde aansluiting te hebben. Er zijn twee verschillende soorten aansluitingen, namelijk de 510 en de eGo aansluiting. Als u twijfels heeft over welke aansluiting u heeft, neem dan contact met ons op!

Daarnaast is het ook essentieel om rekening te houden met de kracht van de batterij. Het is hierbij belangrijk dat de kracht van de batterij niet te veel wordt voor de clearomizer. Als u hier geen rekening mee houdt, kan dit gevolgen hebben voor u en de elektrische sigaret. Als u twijfelt over de kracht van de batterij in combinatie met de clearomizer, neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Meer producten van Vaporesso?

Bent u tevreden over de hardware producten van Vaporesso en bent u benieuwd naar andere Vaporesso producten? Bekijk dan ook zeker onderstaande producten: