x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

VOOPOO

VOOPOO is een producent van elektrische sigaretten en andere benodigdheden voor een ultieme dampervaring. Ook zij produceren clearomizers en dit doen ze op een secure wijze. Ze streven naar veiligheid en daarnaast zijn ze ook opzoek naar nieuwe technologieën.

Vragen over de producten op deze pagina? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

VOOPOO clearomizer bestellen?

VOOPOO is opgericht in 2017. Ze zijn daarna erg gegroeid in het ontwikkelen van hun producten. Dit is ook terug te zien in de clearomizers, want hier is aan elk detail gedacht. De afwerking is een belangrijk punt bij het bedrijf. De clearomizers hebben allen een maximale vulcapaciteit van 2ml. Daarnaast hebben alle clearomizers van VOOPOO een universele 510 aansluiting.

VOOPOO PnP pod en coils

VOOPOO heeft in 2020 een PnP  platform uitgebracht. Vrijwel alle e-sigaretten van VOOPOO zijn gebouwd met dit platform. Dit zorgt ervoor dat bijna alle elektrische sigaretten werken op de pods en de coils van VOOPOO. Let op: de coils zijn alleen werkzaam in combinatie met een PnP pod. Als u hier meer vragen over heeft kunt u contact met ons opnemen!

Meer producten van VOOPOO?

Bent u tevreden over de VOOPOO producten en bent u benieuwd naar andere hardware van VOOPOO? Bekijk dan ook onderstaande producten: