x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Disposable (wegwerp) e-sigaret

Een disposable is een e-sigaret die na gebruikt volledig weggegooid kan worden. Dit type elektrische sigaret heeft een interne batterij en is vooraf gevuld met e-liquid. De batterij kan niet worden opgeladen door de gebruiker. Ook de e-liquid kan niet worden bijgevuld.

Upends UpBAR Banner

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Wegwerp disposable e-sigaret kopen

Bij UEG Holland bieden we wegwerp / disposable e-sigaretten van alle bekende merken aan. Bij ons bent u aan het juiste adres voor UPENDS, VOZOL, I VG en nog veel meer merken!

De wegwerp e-sigaret is verkrijgbaar in verschillende smaken en heeft altijd een ingebouwde batterij. Wanneer de e-liquid op is of wanneer de batterij leeg is zal de elektrische sigaret zichzelf uitschakelen. Vervolgens kan het apparaat weggegooid worden. Een disposable is dus niet opnieuw te vullen met e-liquid.

Een disposable e-sigaret is verkrijgbaar in diverse nicotinegehaltes, zo ook zonder nicotine.

Wegwerp e-sigaret merken

Bij UEG Holland hebben we disposables van de volgende merken in het assortiment:

Contact

Wij leveren direct uit eigen voorraad en zijn hiermee dé groothandel voor wegwerp disposable e-sigaretten.

Vragen over de disposable e-sigaret? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.