x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

I VG Disposable e-sigaret

Alle disposable e-sigaretten van I VG op één pagina.

Verkrijgbaar in verschillende smaakcombinaties. Voor zowel de Nederlandse als Belgische markt.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

I VG wegwerp e-sigaret kopen?

Bij UEG Holland ben je op het juiste adres voor de disposable / wegwerp e-sigaretten van I VG. De disposables zijn verkrijgbaar in diverse rijke smaakcombinaties zoals men is gewend van I VG.

Een wegwerp e-sigaret dient weggegooid te worden wanneer deze leeg is. Deze zijn dus niet opnieuw te vullen met e-liquid of op te laden.

I VG BAR Plus disposable

De I VG BAR Plus is een disposable (wegwerp) e-sigaret. Verkrijgbaar in diverse rijk gevulde smaken en gaat mee tot 600 puffs.

Bij UEG Holland kunt u de I VG BAR Plus in bulk inkopen tegen scherpe groothandel prijzen. De BAR Plus is verkrijgbaar voor zowel de Nederlandse als Belgische markt.

Contact

Wij leveren direct uit eigen voorraad en zijn hiermee dé groothandel voor wegwerp disposable e-sigaretten.

Vragen over de I VG disposables? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.