x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

UPENDS Disposable e-sigaret

Alle disposable e-sigaretten van UPENDS op één pagina.

Verkrijgbaar in verschillende smaakcombinaties. Voor zowel de Nederlandse als Belgische markt.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

UPENDS disposable e-sigaret

Naast de reguliere e-sigaret startsets heeft UPENDS ook wegwerp / disposable e-sigaretten in haar assortiment opgenomen. Deze zijn vooraf gevuld met e-liquid en zijn niet op te laden. Wanneer de e-liquid op is of wanneer de batterij leeg is schakelt de e-sigaret zichzelf uit.

UEG Holland is exclusief distributeur van het merk UPENDS. Bij ons bent u op het juiste adres voor disposables voor de Nederlandse en Belgische markt.

UPENDS UpBAR

De UPENDS UpBAR is verkrijgbaar in diverse smaakcombinaties en is verrijkt met 20mg nicotine salt. De UpBAR gaat mee tot 500 puffs.

UPENDS UpBAR RS

Naast de reguliere UpBAR heeft UEG Holland ook de UpBAR RS op voorraad. Deze zijn verkrijgbaar in nog meer smaken en bevatten geen nicotine. De UpBAR RS gaat mee tot 600 puffs.

Contact

Wij leveren direct uit eigen voorraad en zijn hiermee dé groothandel voor wegwerp disposable e-sigaretten.

Vragen over de UPENDS disposable e-sigaret? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.