x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

VOZOL Disposable e-sigaret

UEG Holland is exclusief distribiteur van het merk VOZOL.

Wij hebben alle smaken op voorraad en leveren direct uit eigen assortiment.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

VOZOL Disposables kopen bij de groothandel

De VOZOL disposables zijn verkrijgbaar bij UEG Holland. Wij zijn exclusief distributeur van het merk binnen de Benelux. VOZOL maakt zichzelf uniek door de rijke en aparte smaakcombinaties die niet eerder in een disposable zijn gezien. Door de VAMT Mesh coil komen de e-liquid smaken nog beter tot hun recht.

Bij UEG Holland bent u aan het juiste adres voor zowel VOZOL disposables voor de Nederlandse als Belgische markt.

VOZOL Star 600

De VOZOL Star 600 is een wegwerp e-sigaret die uniek is zijn segment. De Star 600 heeft een uniek en kleurrijk design en is gemaakt van 65% gerecycled materiaal. De Star 600 gaat mee tot 500 puffs en heeft een 500mAh batterij.

De Star 600 is verrijkt met 20mg nicotine salt en maakt gebruik van een VAMT Mesh coil. Hiermee komen de unieke smaken nog beter tot hun recht.

De VOZOL Star 600 is exclusief verkrijgbaar bij UEG Holland.

Contact

Wij leveren direct uit eigen voorraad en zijn hiermee dé groothandel voor wegwerp disposable e-sigaretten.

Vragen over de disposable e-sigaret? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.