x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

E-liquid (BE)

Bestel e-liquids van de beste merken gemakkelijk online bij UEG Holland. Profiteer van zeer scherpe groothandel- en staffelprijzen. Ons e-liquid assortiment voor België is door ons zelf geproduceerd of rechtstreeks geïmporteerd. Alle liquids worden door ons verwerkt voor om te voldoen aan de Belgische regelgeving. Hier zien wij strikt op toe, zodat u geen risico loopt en de liquids direct kan verkopen.

Alle liquids in worden getest in ons eigen laboratorium. Zo garanderen we dat alle liquids van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn en voldoen aan geldende eisen. De Millers Juice, Dragon VapeSansie e-liquids worden geproduceerd met onze eigen productielijn in Nederland.

Let op: Alle e-liquids in deze categorie zijn uitsluitend bestemd voor verkoop in België. Bekijk ons assortiment E-liquids (NL) voor e-liquids verpakt volgens de Nederlandse regelgeving.

 • Breed assortiment
 • Vandaag besteld = morgen in huis!
 • Log in voor scherpe prijzen
326 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
326 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

UEG Holland - Dé groothandel in E-liquids voor de Belgische markt

Om e-liquids te mogen verkopen in België dienen alle producten te zijn verwerkt volgens de Belgische regelgeving. UEG Holland importeert en produceert zelf alle e-liquids in ons assortiment. Wij beschikken over de exclusieve distributierechten voor diverse van onze merken in de Benelux.

Al onze producten voldoen aan de TPD2 normen en het KB (Koninklijk Besluit België). Wij verwerken alle liquids en verpakkingen om te voldoen aan de geldende Europese regels. Zo heeft u als verkoper op de Belgische markt geen enkel omkijken meer hier naar en bent u verzekerd van de beste producten.

Wij leveren rechtstreeks aan wederverkopers, dampshops en krantenwinkels in elke gewenste hoeveelheid.

Gemakkelijk en voordelig E-liquid inkopen

Dankzij onze grote inkoopvolumes en eigen productie profiteert u van uitstekende marges op e-liquids. Hoe groter de hoeveelheid, hoe voordeliger u inkoopt dankzij onze aantrekkelijke staffelkortingen. Bestellen bij UEG Holland heeft veel voordelen. U bespaart tijd, moeite en geld ten opzichte van het eigenhandig importeren van e-liquids uit het buitenland. Alle handling en shipping is voor onze rekening. U ontvangt de producten compleet en verkoop klaar tegen de scherpste prijzen.

Binnen onze B2B webshop doen wij er alles aan om inkopen zo gemakkelijk mogelijk te maken met de service die u van een groothandel mag verwachten. Reken uw bestelling direct af of betaal op factuur. Wij leveren direct uit eigen voorraad. Op werkdagen vóór 21.00 uur besteld, de volgende dag geleverd.