x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Eliquid France (BE)

Eliquid France wordt zoals de naam al doet vermoeden geproduceerd in Frankrijk met uitsluitend Europese ingrediënten. Eliquid France beschikt over een breed assortiment bestaande uit vier collecties: De Regular, Classic Kiss, Premium en Sweet Cream lijnen. Alle e-liquids voldoen aan de Europese regelgeving en worden in een gecontroleerde omgeving geproduceerd. 

Eliquid France maakt uitsluitend gebruik van Franse smaakstoffen en de gebruikte UPS nicotine wordt geextraheert uit tabaksbladeren. De Regular liquids zijn beschikbaar in 70/30 PG/VG. De overige lijnen bestaan uit 50/50 PG/VG liquids.  

Bestel uw Eliquid France producten rechtstreeks bij UEG Holland tegen de scherpste tarieven. UEG Holland is de exclusieve distributeur voor de Benelux.

De liquids in deze categorie zijn uitsluitend bedoeld voor de verkoop in België. Klik hier voor Eliquid France liquids voor Nederland.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen