x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Sansie Vape (BE)

Sansie e-liquids zijn afkomstig uit dezelfde fabriek als het Nederlandse Millers Juice. De e-liquids worden onder gecontroleerde omstandigheden geproduceerd in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek. Alle Sansie liquids voldoen aan de geldende regelgevingen voor de Benelux.

Sansie e-liquids zijn beschikbaar in 24 tabak, fruit of blend smaken met een 50/50 PG/VG verhouding. De tabak smaken zijn beschikbaar met 0, 6, 12 of 18 mg/ml nicotine. De overige smaken zijn beschikbaar met maximaal 12 mg/ml nicotine.

UEG Holland is de exclusieve distributeur van Sansie e-liquids. Bestel uw Sansie e-liquids rechtstreeks en gemakkelijk online in onze webshop.

De e-liquids in deze categorie zijn uitsluitend bedoeld voor de verkoop in BelgiëKlik hier voor Sansie e-liquids voor Nederland.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen