x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

E-liquid (NL)

Bestel uw e-liquids van de beste merken gemakkelijk online bij UEG Holland en profiteer van zeer scherpe groothandel- en staffelprijzen. In ons e-liquid assortiment vindt u alleen hoogwaardige liquids welke door ons zelf worden geproduceerd of geïmporteerd zijn. Wij importeren zelf grote volumes e-liquids uit land van herkomst en zorgen voor de complete handling in Nederland om alle e-liquids volgens de Europese richtlijnen te verkopen.

Alle e-liquids in ons assortiment worden getest in ons eigen laboratorium. Zo garanderen we dat al onze liquids van de hoogste kwaliteit zijn en voldoen aan geldende eisen. Ook produceren wij zelf de merken Millers Juice, Dragon Vape en Sansie met onze eigen productielijn in Nederland met gegarandeerde kwaliteit.

Let op: Alle e-liquids in deze categorie zijn uitsluitend bestemd voor verkoop in Nederland. Bekijk ons assortiment e-liquids (BE) voor e-liquids verpakt volgens de Belgische regelgeving.

 • Breed assortiment
 • Vandaag besteld = morgen in huis!
 • Log in voor scherpe prijzen
594 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
594 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

UEG Holland - Dé e-liquid groothandel van de Benelux

Wij zijn al vroeg begonnen met het produceren en importeren van e-liquids uit diverse landen, in alle uithoeken van de wereld. Dankzij onze jarenlange ervaring met het importeren en verhandelen van e-liquids hebben wij onze dienstverlening als groothandel steeds verder verbeterd. Dankzij uitstekende relaties met alle leveranciers en met meerdere exclusieve distributierechten hebben wij een stabiele en zeer scherp geprijsde toelevering van de beste e-liquids weten te realiseren waar u als retailer van profiteert.

Wij zorgen dat alle e-liquids voldoen aan de geldende regelgeving in Europa en dat zendingen correct worden verstuurd. Al onze producten voldoen aan de actuele TPD2 normen. Bij het verkoop klaar maken van de producten komt dan ook de nodige handling kijken. Wij nemen dit geheel voor onze rekening, zodat onze klanten nergens meer naar om hoeven te kijken. Wij verpakken de e-liquids op de juiste manier met de correcte bijsluiters en waarschuwingen voor verkoop in Nederland. Vervolgens zorgen wij er voor dat alle bestellingen netjes verpakt verzonden worden met een minimale kans op mankementen.

UEG Holland beschikt over de grootste voorraad e-liquids in de Benelux. Wij leveren dan ook zowel aan resellers als winkeliers. Bij UEG Holland bent u aan het juiste adres voor alle bekende e-liquid merken.

Voordelig e-liquid inkopen in bulk

Wij helpen onze retailers met het scherp inkopen van de beste e-liquids. Bij onze groothandel bestelt u gemakkelijk e-liquids naar keuze in elke gewenste hoeveelheid. Daarnaast helpen wij u met het samenstellen van een goedlopend assortiment met onze special samengestelde e-liquid starterpakketten. Dit zijn complete smakencollecties inclusief presentatiemateriaal voor uw winkel.

Dankzij de feedback van al onze klanten weten wij als geen ander de best lopende producten te kiezen en zeer scherp in te kopen. Heeft u suggesties voor nieuwe e-liquids? Laat het ons weten. UEG Holland staat er altijd voor open om kwalitatief hoogwaardige e-liquids op te nemen in het assortiment.

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het pakketje ons magazijn dezelfde dag nog verlaat. In de meeste gevallen wordt het pakketje binnen 24 uur bij u thuis of in de zaak geleverd.