x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Millers Juice (NL)

Millers Juice is de enige Nederlandse producent van e-liquids. Millers maakt hoogwaardige e-liquids met grondstoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit en Nederlandse afkomst in een ISO9001 gecertificeerde fabriek. De Millers Juice Silverline en Goldline e-liquids zijn mede tot stand gekomen door de input van veel dampers tijdens proefsessies in Nederland. Het resultaat is een breed smaken pallet met ook typisch Nederlandse smaken.

UEG Holland is de officiële distributeur van Millers Juice. In ons assortiment vindt u alle Millers lijnen en e-liquids tegen scherpe inkoopprijzen. Alle Millers Juice e-liquids voldoen aan de wettelijk gestelde eisen in zowel Nederland als België.

De Millers Juice e-liquids in deze categorie zijn uitsluitend bedoeld voor de verkoop in Nederland. Klik hier voor de Belgische varianten van Millers Juice.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Millers Juice: Neerlands' eerste e-liquid van eigen bodem!

Millers Juice is de eerste Nederlandse producent van e-liquids. Millers is gestart in 2014 en heeft in korte tijd bekendheid op weten te bouwen dankzij een fantastische smaakbeleving en kwaliteit tegen scherpe prijzen. De liquids worden in een gecontroleerde omgeving geproduceerd met uitsluitend bestandsdelen van Nederlandse origine met pharmaceutische kwaliteit. 

De Millers fabriek is TUV en ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast worden de liquids van iedere batch nog gecontroleerd door het laboratorium alvorens het de fabriek verlaat. Bij Millers Juice bent u altijd gegarandeerd van liquids die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving met correcte labels, de juiste waarschuwingssignalen, de voelbare driehoek en MSDS/VIB documenten voor iedere smaak en sterkte.

Millers blijft innoveren met nieuwe smaaklijnen waardoor het assortiment gestaag groeit in aanbod en kwaliteit. Omdat Millers dicht bij de eigen doelgroep in Nederland zit wordt er veel gebruik gemaakt van de input van klanten en dampers om verder te verbeteren.

Op dit moment heeft u de keuze uit de volgende Millers Juice lijnen:

Millers Juice Silverline

De Silverline bestaat uit 36 zeer scherp geprijsde typisch Hollandse smaken. De Silverline liquids zijn beschikbaar met nicotine gehaltes variërend van 0-6-12 en 18 mg/ml en een 70/30 PG/VG verhouding. Maak een keuze uit diverse toegankelijke fruit, tabak of blend smaken. Bekijk alle Millers Juice Silverline e-liquids.

Millers Juice Goldline

De Goldline bevat de premium e-liquids van Millers met 14 verfijnde blends en verassende smaken. De Goldline e-liquids zijn beschikbaar in de verhoudingen 50/50 PG/VG of 100 VG met nicotine gehaltes variërend van 0-6-12-18 mg/ml. Bekijk alle Millers Juice Goldline Premium e-liquids.

Millers Juice Platinumline

De Platinumline is een lijn die samengesteld is uit de meest populaire flavors uit verschillende werelddelen. De Platinumline e-liquids zijn beschikbaar in de verhouding 50% PG / 50% VG. Bekijk alle Millers Juice Platinumline Premium e-liquids.

Millers Juice Chromeline

De Millers Juice Chromeline bevat 10 smaken e-liquid met een PG/VG verhouding van 50% PG / 50% VG.

UEG Holland is de exclusieve distributeur van Millers Juice in Nederland. Bestel uw Millers Juice Chromeline gemakkelijk online in onze webshop. Bekijk alle Millers Juice Chromeline Premium e-liquids.