x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Eleaf

Eleaf is een bekende fabrikant van e-sigaretten en is binnen een kort tijdsbestek zeer populair geworden, mede dankzij een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding van de iStick series. Eleaf biedt daarnaast met hun GS-Air 2 en Melo 3 clearomizers een uitstekende damp- en smaakervaring. Alle Eleaf e-sigaretten beschikken over bovengemiddelde krachtige accu's met een zeer lange levensduur. Voor wie geen behoefte heeft aan uitgebreide instelbaarheid zijn is de iStick Basic perfect geschikt.

Bestel uw favoriete Eleaf producten gemakkelijk en voordelig online bij UEG Holland.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Eleaf e-sigaret startersets

De Eleaf startersets zijn ontzettend geliefd bij velen. Als makkelijke instap e-sigaret of tweede e-sigaret voor onderweg dankzij hun simpliciteit en enorme accu capaciteit. Gecombineerd met een zeer scherpe prijs maakt dit een zeer goed aanbod dat niet mag ontbreken in uw winkel. 

Wij leveren alle Eleaf producten direct uit eigen voorraad. Heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact op met onze productexperts.

Eleaf onderdelen meebestellen 

Naast de startersets hebben wij ook alle benodigde onderdelen in ons assortiment om gemakkelijk mee te bestellen. Let bij de producten zonder accu op dat er geen batterij wordt meegeleverd. Deze dient u los mee te bestellen. Neem een kijkje bij onze accesoires voor de aanbevolen Eleaf clearomizers, coils en batterijen.