x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Freemax

Freemax e-sigaret startsets in alle vormen en maten. Naast reguliere startsets heeft Freemax ook pod systeem e-sigaret kits. Bij UEG Holland ben je op het juiste adres voor een compleet aanbod. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijzen.

Het complete Freemax assortiment is op de onderstaande pagina te vinden.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Freemax e-sigaret startsets

Bij UEG Holland vindt je een compleet aanbod aan Freemax e-sigaret startsets. Deze zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Zowel de beginnende damper als gevorderde dampers kunnen gebruik maken van de producten van Freemax. De gebruiksvriendelijkheid en het product design zijn factoren die hoog in het vaandel bij Freemax liggen.

De elektrische sigaretten van Freemax worden bij UEG Holland aangeboden tegen de scherpste prijzen. Daarnaast leveren wij direct uit voorraad. Op werkdagen voor 21:00 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het pakketje dezelfde dag nog mee wordt genomen door de bezorgdienst.

Overige Freemax producten

Naast de complete e-sigaret startsets verkoopt UEG Holland ook de volgende Freemax producten:

Vragen over de producten van Freemax? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.