x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Joyetech

Joyetech was één van de eerste e-sigaret merken en biedt al jaren een breed aanbod van hoogwaardige e-sigaretten voor de beginnende en gevorderde damper. De eGo AIO serie is zeer populair dankzij het handzame en gebruiksvriendelijke ontwerp wat deze e-sigaretten uitermate geschikt maakt voor de overstappende roker. Alle Joyetech producten beschikken over kenmerkende strakke designs en hoogwaardige constructies met minimale kans op lekken. Voor de gevorderde dampers biedt Joyetech de uitgebreide eGrip en eGo ONE v2 modellen. Deze startkits beschikken over de laatste technieken en temperatuurregeling voor een optimale dampervaring. 

UEG Holland importeert Joyetech rechtstreeks en biedt de scherpste prijzen voor alle Joyetech startsets en bijbehorende onderdelen en accessoires. Bestel direct gemakkelijk online. Vandaag voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd. 

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Joyetech e-sigaret startersets

De laatste modellen van Joyetech vindt u het voordeligst bij UEG Holland. Bestel uw enkele of dubbele startersets tegen aantrekkelijke staffelprijzen. Wij importeren Joyetech rechtstreeks bij onze partners in Azië en zijn hierdoor in staat zeer competitieve prijzen te bieden. Alle Joyetech producten zijn voorzien van NL, FR en DE documentatie en voldoen aan de Europese richtlijnen. Alle producten worden verkoopklaar geleverd.

Heeft u vragen over Joyetech e-sigaretten? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts helpen u graag verder.

Joyetech onderdelen direct meebestellen 

In ons assortiment vindt u naast startersets alle bijbehorende onderdelen voor Joyetech e-sigaretten. Maak gebruik van onze aanbevolen onderdelen: