x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Joyetech

Joyetech was één van de eerste e-sigaret merken en biedt al jaren een breed aanbod van hoogwaardige e-sigaretten voor de beginnende en gevorderde damper.

Alle Joyetech producten beschikken over kenmerkende strakke designs en hoogwaardige constructies met minimale kans op lekken. De elektrische sigaretten van Joyetech beschikken over de laatste technieken en temperatuurregeling voor een optimale dampervaring.

UEG Holland importeert Joyetech rechtstreeks en biedt de scherpste prijzen voor alle Joyetech startsets en bijbehorende onderdelen en accessoires. Bestel direct gemakkelijk online.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Joyetech e-sigaret startersets

De laatste modellen van Joyetech vindt u het voordeligst bij UEG Holland. Bestel de nieuwste Joyetech e-sigaret startsets tegen de scherpste staffelprijzen.

Wij importeren Joyetech rechtstreeks bij onze partners in Azië en zijn hierdoor in staat zeer competitieve prijzen te bieden. Alle Joyetech producten zijn voorzien van NL, FR en DE documentatie en voldoen aan de Europese richtlijnen. Alle producten worden verkoop klaar geleverd, tenzij anders wordt aangegeven.

Heeft u vragen over Joyetech e-sigaretten? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts helpen u graag verder.

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld? Dan verlaat het pakketje dezelfde dag nog ons magazijn.

Joyetech onderdelen direct mee bestellen

In ons assortiment vindt u naast startersets alle bijbehorende onderdelen voor Joyetech e-sigaretten. Maak gebruik van onze aanbevolen onderdelen: