x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Justfog

Justfog is één van de meest vooraanstaande e-sigaret merken. Justfog staat garant voor technisch hoogwaardige producten en innovaties. Populaire modellen als de Compact 14 en de Q16 hebben er voor gezorgd dat Justfog geroemd wordt voor uitstekende kwaliteit, gebruiksgemak en dampprestaties. Justfog e-sigaretten zijn geschikt voor de beginnende en gevorderde damper en bieden een bijzonder goede prijs / kwaliteit verhouding.

UEG Holland is de exclusieve distributeur voor Justfog binnen de Benelux. Profiteer van de scherpste prijzen en uitgebreide productkennis van onze productexperts. Bestel uw favoriete Justfog startsets gemakkelijk online inclusief bijbehorende onderdelen en accessoires. Wij leveren direct uit eigen voorraad.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Justfog e-sigaret startersets

Wij leveren de nieuwste Justfog producten direct uit eigen voorraad aan winkeliers en wederverkopers compleet met alle service die u van ons mag verwachten als groothandel. Nieuwe toevoegingen op het assortiment vindt u als eerste bij UEG Holland. Onze productexperts vertellen u er graag alles over.

Alle startersets worden compleet geleverd en zijn voorzien van documentatie in NL, Frans en Duits inclusief waarschuwingen conform Europese wetgeving.

Justfog onderdelen direct mee bestellen

In ons assortiment vindt u naast startsets alle bijbehorende onderdelen voor Justfog e-sigaretten. Maak gebruik van onze aanbevolen onderdelen: