x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Justfog

Naast de reguliere e-sigaretten verkoopt Justfog ook pod systeem e-sigaret startsets. Deze zijn eenvoudig in gebruik te nemen en uitermate geschikt voor de beginnen dampers.

UEG Holland is de exclusieve distributeur voor Justfog binnen de Benelux. Profiteer van de scherpste prijzen en uitgebreide productkennis van onze productexperts. Bestel uw favoriete Justfog startsets gemakkelijk online inclusief bijbehorende onderdelen en accessoires. Wij leveren direct uit eigen voorraad.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Justfog e-sigaret startersets

Wij leveren de nieuwste Justfog producten direct uit eigen voorraad aan winkeliers en wederverkopers compleet met alle service die u van ons mag verwachten als groothandel. Nieuwe toevoegingen op het assortiment vindt u als eerste bij UEG Holland. Onze productexperts vertellen u er graag alles over.

Alle startersets worden compleet geleverd en zijn voorzien van documentatie in NL, Frans en Duits inclusief waarschuwingen conform Europese wetgeving.

Justfog onderdelen direct mee bestellen

In ons assortiment vindt u naast startsets alle bijbehorende onderdelen voor Justfog e-sigaretten. Maak gebruik van onze aanbevolen onderdelen:

Contact

Vragen over de producten van Justfog? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.