x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Vaporesso

Ook Vaporesso is een groot voorstander en producent van de pod e-sigaret. Bij UEG Holland hebben we de nieuwste apparaten op voorraad en leveren we direct uit voorraad.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Vaporesso pod e-sigaret startsets

De Vaporesso pod e-sigaretten zijn geschikt voor de minder ervaren dampers. De pod systemen zijn eenvoudig in gebruik te nemen en hebben allen een ingebouwde batterij. De meeste apparaten hebben geen/weinig instellingen en zijn hierdoor makkelijk te gebruiken.

Bij UEG Holland bieden we een compleet aanbod aan Vaporesso pod e-sigaret kits.

Overige Vaporesso producten

Naast de pod systeeem e-sigaretten heeft UEG Holland ook de volgende producten van Vaporesso in haar assortiment opgenomen:

Contact

Vragen over de producten van Vaporesso? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.