x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

VOOPOO

Voopoo is één van de e-sigaret merken die zich sterk richt op de ontwikkeling van pod systeem e-sigaretten. Vrijwel alle Voopoo e-sigaret startsets maken dan ook gebruik van deze technologie.

Bij UEG Holland vindt je het meest complete aanbod. Wij leveren direct uit voorraad tegen de scherpste prijzen.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Voopoo pod e-sigaret startsets

Het e-sigaret assortiment van Voopoo bestaat voornamelijk uit pod systeem e-sigaretten. Dit type e-sigaret heeft de laatste jaren enorm veel populariteit gewonnen binnen de branche en hier heeft Voopoo slim op ingespeeld.

Voopoo heeft een divers aanbod als het aankomt op elektrische sigaretten. Zo hebben ze relatief eenvoudige pod e-sigaretten met weinig instellingen. Aan de andere kant heeft het merk ook modellen met uitgebreide instellingen. Op deze manier probeert het merk ieder type damper te bedienen.

Bij UEG Holland hebben we een compleet aanbod aan Voopoo producten. Wij leveren direct uit voorraad en tegen de scherpste prijzen.

Overige Voopoo producten

Naast de pod systeem e-sigaret startsets heeft UEG Holland ook de volgende Voopoo producten in haar assortiment opgenomen:

Contact

Vragen over de producten van Voopoo? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.