x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

SMOK

SMOK e-sigaretten zijn van onovertroffen klasse. SMOK is koploper in de ontwikkeling van nieuwe innovaties en weet dit te combineren tot vooruitstrevende nieuwe producten zoals de nieuwe generatie e-smokers met dual coil technologie en OLED displays. De mods van SMOK zijn zeer uitgebreid instelbaar. 

Kortom vooruitstrevende technologie gecombineerd met strakke moderne vormgeving en prestaties maken de SMOK kits een absolute aanrader. Ook de basic kits zijn van zeer hoog niveau en bieden een uitstekende dampervaring zonder instelwerk. 

Bestel uw favoriete SMOK e-sigaretten gemakkelijk online bij UEG Holland tegen zeer scherpe prijzen. 

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

SMOK e-sigaret startersets

SMOK e-sigaretten zijn een absolute must have in uw assortiment voor de ervaren dampers die een op zoek zijn naar een unieke dampervaring. De SMOK Alien met de TFV8 clearomizer biedt een prachtig vormgegeven e-sigaret met excellente dampervaring voor de fanatieke sub-ohm damper.

SMOK e-sigaretten zijn wereldwijd zeer in trek. Alle modellen zijn slechts in beperkte oplage beschikbaar, omdat deze op aanvraag worden geproduceerd. Houdt ons assortiment daarom goed in de gaten, want veel van de leveringen zijn zeer snel uitverkocht. 

UEG Holland is de grootste aanbieder van SMOK e-sigaretten en accesoires binnen de Benelux. Wij kijken met smart uit naar de nieuwe ontwikkelingen die SMOK ons nog gaat brengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze productexperts voor alle informatie over het SMOK assortiment.

SMOK e-sigaret onderdelen en accesoires meebestellen

Naast de startersets bieden wij alle bijbehorende clearomizers, tanks en batterijen van SMOK aan. Bekijk alle accessoires hier: