x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

SmokeStik

SmokeStik e-sigaretten lijken qua design sterk op de traditionele sigaret. Dit is één van de redenen dat het merk geliefd is onder ex-rokers.

De SmokeStik e-sigaret sets zijn verkrijgbaar bij UEG Holland. Wij bieden een compleet assortiment en leveren tegen de scherpste prijzen.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

SmokeStik e-sigaret startsets

De elektrische sigaretten van SmokeStik lijken qua design sterk op de traditionele sigaret. SmokeStik levert naast enkele sets ook e-sigaret kits met twee e-sigaretten. Hierdoor kan de gebruiker eenvoudig twee elektrische sigaretten tegelijktijdig meenemen. Door het slanke formaat van de apparaten zijn deze makkelijk in de tas of broekzak mee te nemen.

De SmokeStik e-sigaret werkt over het algemeen in combinatie met de cartridges van het merk. Dit zijn voorgevulde pods met e-liquid. Wanneer de vloeistof in de cartridge op is dient deze vervangen te worden voor een nieuw exemplaar. De cartridge is via de bovenzijde van de batterij los en vast te schroeven.

Koop SmokeStik tegen scherpe prijzen bij UEG Holland. Wij leveren direct uit voorraad.

Overige SmokeStik producten

Naast de e-sigaret startsets verkoopt UEG Holland ook de volgende SmokeStik producten:

Vragen over de producten van SmokeStik? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.