x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Vaporesso

Vaporesso is een kwalitatief goed merk dat uitstekende box mods maakt met zeer uitgebreide functionaliteit. Ondanks de uitgebreide mogelijkheden is Vaporesso ook geschikt voor de beginnende dampers. Vaporesso besteedt veel aandacht aan het veiliger maken van e-sigaretten. Dankzij het eigen unieke sluiting systeem zal een Vaporesso tank vrijwel nooit lekken. Daarnaast bieden de eigen coils een veilige en hoogwaardige smaakervaring.

UEG Holland is de officiële distributeur voor Vaporesso in de Benelux. Wij leveren alle Vaporesso e-sigaretten direct uit voorraad tegen de scherpste prijzen.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Vaporesso e-sigaret startersets

Vaporesso draait al heel wat jaartjes mee als fabrikant. De laatste jaren heeft innovatie en ontwikkeling er toe geleid dat de nieuwste producten tegenwoordig van een zeer goed kaliber zijn.

Veel dampers zijn te spreken over de langdurige kwaliteit van zowel de coils als de clearomizers van het merk. Hierbij staat levensduur en smaakervaring centraal. Ook op het gebied van design staan de producten van Vaporesso hoog aangeschreven.

Alle Vaporesso producten worden direct uit voorraad geleverd. Hierbij biedt UEG Holland de scherpste prijs aan, afhankelijk van de bestelhoeveelheid kan de prijs nog scherper worden. Op weekdagen kan er tot 21:00 uur worden besteld, dan zorgen wij ervoor dat de bestelling dezelfde dag nog mee wordt genomen door de bezorgdienst.

Vaporesso onderdelen mee bestellen

Bestel samen met de startsets ook direct de officiële coils, clearomizers en benodigde batterijen mee. Onze Vaporesso onderdelen vindt u hier:

Mis je een bepaalde Vaporesso startset in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.