x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

ZenSations

Alle ZenSations e-sigaret startsets op één pagina. UEG Holland heeft een compleet aanbod van het merk ZenSations. Naast eenvoudige e-sigaret startsets heeft ZenSations ook pod systeem e-sigaretten en wegwerp modellen in haar assortiment opgenomen.

Wij bieden de producten van ZenSations aan tegen zeer scherpe prijzen. Neem een kijkje op de onderstaande pagina voor het complete assortiment.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen
8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

ZenSations e-sigaret startsets

ZenSations e-sigaret kits kopen voor in de winkel? Bij UEG Holland hebben we een compleet assortiment om de winkel in te richten. Voordelig en eenvoudig in bulk kopen tegen de scherpste prijzen. UEG Holland maakt gebruik van staffelkortingen, hoe meer er wordt afgenomen, hoe hoger de korting en dus de marge van de winkelier is.

De elektrische sigaretten van ZenSations zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Naast eenvoudige e-sigaret startsets verkoopt het merk ook pod systeem e-sigaretten en wegwerp modellen. Op deze manier proberen zij in te spelen op de wensen van de klanten.

Overige ZenSations producten

Naast de complete e-sigaret startsets heeft UEG Holland ook de volgende ZenSations producten in haar assortiment opgenomen:

Vragen over de producten van ZenSations? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts weten alles over deze producten en geven graag extra uitleg en informatie.

UEG Holland is bereikbaar via de telefoon, chat of via de mail.