x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

LET OP: Diverse phishing e-mails in omloop

Er zijn diverse soorten phishing mails in omloop gebracht. Hierbij vragen ze om uw accountgegevens te verifiëren. Wanneer u op de link klikt, lijkt het alsof u gaat inloggen op de website van UEG. Dat is niet zo! Wij vragen u deze e-mail in uw e-mailprogramma te rapporteren als SPAM en vervolgens te verwijderen. Heeft u hier uw gegevens toch ingevuld? Wijzig dan snel uw wachtwoord op onze website. Dat kan via: https://www.uegholland.com/customer/account/forgotpassword/.

Ook zijn er mails in omloop die aangeven dat UEG Holland zijn website zal sluiten en zal overstappen op een applicatie. Dit is niet het geval. Wij verkopen online enkel via onze officiële website. UEG Holland communiceert enkel via haar eigen e-mail, telefoonnummer en chat op de website. Wij zijn niet actief op kanalen als Instagram of Telegram.

Hoe herken ik deze phishing e-mail?
De recente e-mail die verzonden is ziet er als volgt uit (tekst gaat verder onder de afbeelding):

Deze e-mail is niet afkomstig van ons. Zo kunt u zien dat dit gestuurd is vanuit "jdskaggs@reagan.com" met als naam UGE Holland.com. Allicht heeft u een andere vorm van deze e-mail ontvangen. Waarschijnlijk is u dit al opgevallen en heeft u het bericht verwijderd. Is dit u niet opgevallen en heeft u uw gegevens achtergelaten op de phishingpagina, verander dan per direct uw wachtwoord bij ons via https://www.uegholland.com/customer/account/forgotpassword.

Tweede voorbeeld phising mail

Deze e-mail is niet afkomstig van ons. Zo kunt u zien dat dit gestuurd is vanuit "savelogging@gmail.com" met als naam Ueg Holland. In de tekst valt direct op dat ze doorverwijzen naar een Instagram en Telegram pagina. UEG Holland is zoals eerder gezegd niet actief op deze diensten.

Ervaart u problemen met het veranderen van uw wachtwoord of heeft u andere vragen, neem dan direct contact met ons op.