x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Shake & Vape

UEG Holland heeft een ruim assortiment aan Shake & Vapes. Shake & Vape is een e-liquid die wordt geleverd zonder nicotine.

Aan de Shake & Vape vloeistof kun je zelf nicotine toevoegen zodat je een eigen sterkte realiseert. Deze zogeheten nicotineboosters zijn vaak 10ml flesjes met 18mg/ml nicotine zonder enige aroma. Voor het creëren van uw ideale vloeistof bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie of uitleg over de Shake & Vapes die door UEG Holland worden aangeboden? Neem gerust contact met ons op via de chat.

Let op: het aanbieden van Shake & Vape producten aan Nederlandse consumenten is verboden.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Meer informatie over Shake & Vape e-liquids

Shake and vape e-liquids worden aangeboden in flessen vanaf 50ml. Dit type e-liquid is voller van smaak dan een reguliere 10ml e-liquid. De shake and vapes worden geleverd zonder nicotine. De gebruiker dient dus zelf één of meerdere nicotineboosters toe te voegen om de e-liquid gebruiksklaar te maken.

Bij UEG Holland bieden we shake and vapes van vele merken aan. Naast de kleine flessen van 50ml hebben wij ook merken in het assortiment die flessen aanbieden met 100ml vloeistof. Ieder merk heeft zijn eigen smaakcombinaties.

Welke nicotinegehaltes kan ik maken?

Wanneer een 60ml fles ruimte heeft voor één 10ml nicotinebooster is het mogelijk om tot 3mg/ml te mixen. Dit komt omdat volgens de TPD (Tobacco Product Directive) een verpakking met nicotine niet meer dan 20mg/ml mag bevatten. Wij adviseren Qpharm nicotineboosters te gebruiken bij Shake & Vape producten, waarmee de volgende nicotinegehaltes mogelijk zijn:

  • 50-in-60ml + nicotinebooster 18mg/ml = 3mg/ml gehalte
  • 50-in-60ml + nicotinebooster 12mg/ml = 2mg/ml gehalte
  • 50-in-60ml + nicotinebooster 6mg/ml = 1mg/ml gehalte
  • 50-in-60ml + nicotinebooster 0mg/ml = 0mg/ml gehalte

Kan ik een shake and vape ook zonder nicotinebooster gebruiken?

Ja, maar dat is niet aan te raden. De fabrikanten hebben de smaken gemaakt op een totaal van 60ml, waarbij de smaak te sterk kan zijn wanneer er geen nicotinebooster bijgevoegd wordt.

Kan ik ook meer nicotineboosters toevoegen?

Ja, maar dan dient u de volledige inhoud in een grotere fles te gieten. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een 100ml E-liquid fles te gebruiken in dit proces. Dit betekent wel dat de smaak (het aroma) minder sterk wordt.

Goed om te weten: shake and vapes mogen niet worden verkocht op de Nederlandse markt. Een winkelier mag namelijk geen e-liquid flesjes aanbieden die meer dan 10ml vloeistof bevatten. Hierbij maakt het niet uit of er wel of geen nicotine in de e-liquid is verwerkt.