x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Shake & Vape

UEG Holland heeft een ruim assortiment aan Shake & Vapes. Shake & Vape is een E-liquid zonder nicotine welke in een 60ml fles zit, maar met 50ml gevuld is met E-liquid. Aan de Shake & Vape vloeistof kun je zelf nicotine toevoegen zodat je een eigen sterkte realiseert. Deze zogeheten nicotineboosters zijn vaak 10ml flesjes met 18mg/ml nicotine zonder enige aroma. Voor het creëren van uw ideale vloeistof bent u bij ons aan het juiste adres. Let op: het aanbieden van Shake & Vape producten aan Nederlandse consumenten is verboden.

Wilt u meer informatie of uitleg over de Shake & Vapes die door UEG Holland worden aangeboden? Neem gerust contact met ons op via de chat.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Log in voor scherpe prijzen

Meer informatie over Shake & Vape liquids

Shake & Vape is een nieuwe trend in het elektronisch roken. Vandaar dat veel gebruikers hier ook nog niet bekend mee zijn. Naast het feit dat een Shake & Vape liquid qua smaak vaak voller is dan een standaard E-Liquid, is het vaak ook goedkoper omdat Shake & Vape in een grotere fles wordt geleverd. Onderstaand een aantal vragen die het een en ander verduidelijken.

Welke nicotinegehaltes kan ik maken?

Wanneer een 60ml fles ruimte heeft voor één 10ml nicotinebooster is het mogelijk om tot 3mg/ml te mixen. Dit komt omdat volgens de TPD (Tobacco Product Directive) een verpakking met nicotine niet meer dan 20mg/ml mag bevatten. Wij adviseren QPharm nicotineboosters te gebruiken bij Shake & Vape producten, waarmee de volgende nicotinegehaltes mogelijk zijn:

  • 50-in-60ml + Nicotinebooster 18mg/ml = 3mg/ml gehalte
  • 50-in-60ml + Nicotinebooster 12mg/ml = 2mg/ml gehalte
  • 50-in-60ml + Nicotinebooster 6mg/ml = 1mg/ml gehalte
  • 50-in-60ml + Nicotinebooster 0mg/ml = 0mg/ml gehalte

Kan ik ook zonder nicotinebooster de E-liquid gebruiken?

Ja, maar dat is niet aan te raden. De fabrikanten hebben de smaken gemaakt op een totaal van 60ml, waarbij de smaak te sterk kan zijn wanneer er geen nicotinebooster bijgevoegd wordt.

Kan ik ook meer nicotineboosters toevoegen?

Ja, maar dan dient u de volledige inhoud in een grotere fles te gieten. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een 100ml E-liquid fles te gebruiken in dit proces. Dit betekent wel dat de smaak iets slapper kan worden dan de fabrikant heeft bedoeld.